Nonnii, nyt se sitten tapahtu. Hermot meni töissä kohteluun ja päätin ottaa sitten lopputilin. Olo on todella ristiriitanen, ottaa päähän ihan vitusti, toisaalta tuntuu todella vapauttavalta. Huonopuoli on siinä että opiskelijana en pysty hakemaan nyt muita töitä, enkä kyllä helvetti ole kiinnostunutkaan niistä. Opiskelijana en voi ilmoittautua työttömäksi, kummallista, olenhan opiskelijana tienannut 25 tonnii vuodessa, siis, tähän asti. Luulisi että olisi oikeus ryhtyä työttömäksi. No eipä mitään.

Pitäisi hakea toimeentulotukea, se on kyllä hankala homma. Kävin eilen sossussa, sinne ei kuulema tarvitse tulla ilman että on varannut aikaa. Ajan varaukseen voi soittaa ainoastaan 9-10 aamulla??? wtf??? Miten ihmeessä ihmiset ylipäätänsä saa tuolta mitään? Soitin sinne tänään ja en kyllä saannut aikaa, sinne voi sittenkin tulla vaan neuvontaa ku ottaa vuoronumeron. Okei. Sain puhelimessa jotain neuvoja, mitään muistikuvaa niistä? Mitä siis piti tehdä?  Varmaan ilmestyä paikalle neuvontaan.

Ei mua hirveästi ahdista se ettei ole rahaa hirveästi mihinkään, enhän mä tarvitse mitään kummempaa. Ongelma on nyt siinä että mulla on noin 4500 egee velkaa, jotain joustoluottoa ja visa ja mastercard laskua. Noita pitäisi lyhennellä tässä kokoajan, mitenköhän tuo nyt onnistuu.

Tyttöystävä lähti takaisin landelle opiskelemaan, toivottavasti tuo nyt jaksaa tuolla, ei ainakaan ihan innoissaan ollut tuosta taas. Ikävä on kyllä, mutta välillä on vaan tehtävä sitä mikä on tehtävä jotta voi tehdä sen mitä haluaa tehdä. :D